10 idej za “catproof” novoletne jelke

10 idej za “catproof” novoletne jelke

Objavljeno v Nekategorizirano | 0
Deli s prijatelji

Sredi decembra in še vedno brez okrašene jelke? Potem imate doma gotovo mačko razgrajačko, ki ji božično-novoletno vzdušje predstavlja svojevrsten izziv: splezaj na jelko, potegni dol vse svetleče okraske in se večkrat na dam zamotaj z migetajočimi lučkami in šumečimi laski.

10 idej za zaščito novoletne smreke

Ljudje smo iznajdljivi, sploh če imamo doma mačke. Preverite, kako so nekateri mačji skrbni zaščitili novoletne smrečice pred nadebudnimi mačkami in njihovimi podvigi!

Kletka vam pride še kako prav. Seveda za okrašeno smreko in ne za mačko!

Ne, to ni “narobe svet”! Smreka je tam, kjer mora biti, če imate doma mačko.

Na pol okrašena smreka JE lahko okrašena smreka.

Sicer pa kdo pravi, da obvezno potrebujete smreko?!

Khm … zaščita, ki verjetno deluje bolje kot katerakoli ograjica ali kletka.

Lahko ste seveda še bolj praktični in namesto da bi mačko dražili z novimi drevesi, lahko njenemu drevesu preprosto dodate nekaj novoletnega pridiha.

Elegantna rešitev za vse, ki imate notranjo mačko in balkon 🙂

Kdo sploh pravi, da potrebujete “pravo” jelko?!

No, tako. Misel je tista, ki šteje. Zelenja v bistvu ne potrebujemo, saj ga je treba neprestano pometati, poleg tega pa še naše mačje princese napeljuje h kaznivim dejanjem.

Skromnost je lepa čednost. Ta novoletna jelka ni samo 100 % zaščitena pred mačko razgrajačko, ampak jo lahko tudi vedno in povsod vzamemo s sabo!

Zdaj pa čisto zares: ne pozabite, varnost je vedno na prvem mestu. Utripajoče lučke in svetleči okraski so nekaterim mačkam zelo privlačni. Poskrbite, da ne bodo prišle v stik z njimi, jih pojedle, se opekle ali kakorkoli drugače poškodovale.

Vir fotografij

Deli s prijatelji
Kupite hrano in opremo za živali na zoohit.si
Kupite hrano in opremo za živali na zoohit.si

Leave a Reply